Bedrijfsinstellingen

Stel uw bedrijfsgegevens in. Dit is belangrijk voor een goede configuratie van de kastickets en rapporten

Toegang tot de bedrijfsinstellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer Bedrijfsinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare instellingen

ALGEMENE INFO
  • Bedrijfsnaam
  • Weergave Naam: de bedrijfsnaam die op de kastickets staat.
  • Beschrijving van uw bedrijf

ADRES

Door het bewerken van het land zullen automatisch de standaardinstellingen met betrekking tot het land toegepast worden. Alle huidige landinstellingen gaan verloren

• Straatnaam
  • Nummer
  • Post- of ZIP-code
  • Stad
  • Land
CONTACTGEGEVENS
  • Telefoonnummer
  • Faxnummer (optioneel)
BTW-NUMMER
  • Inclusief BTW: inclusief of exclusief BTW heeft een aanzienlijke invloed op de productprijzen.
  • Btw-nummer
TIJDZONE, DST ID & LOKALE INSTELLINGEN

De lokale instellingen instellen zorgt ervoor dat alle datums en tijden weergegeven worden in overeenstemming met uw regio.

• Tijdzone
  • DST ID: de Daylight Savings Time regio van uw onderneming (optioneel).
  • Lokale instellingen: de regio van uw onderneming. Dit zorgt ervoor dat de datum en tijden op de rapporten weergegeven worden in het formaat van uw land.
BEDRIJFSINFO

De hier ingevoerde website URL zal op uw kastickets weergegeven worden.

• Openingstijd
  • Website url: het website-adres van uw onderneming. De hier ingevoerde URL zal op uw kastickets weergegeven worden(optioneel).