Bijwerken van Restaurant POS

Door de app bij te werken, krijgt u toegang tot al onze nieuwe en verbeterde functies!

Check eerst of uw iOS toestel up-to-date is voordat u Restaurant POS bijwerkt.

Vanaf iOS 10 zijn automatische downloads standaard ingeschakeld. Als je de automatische downloads echter hebt uitgeschakeld, moet je je apparaat bijwerken naar de nieuwste versie onder Instellingen.

Bijwerken van de iOS-versie

1. Verbind uw toestel met het internet en sluit het aan op een stopcontact.
  2. Ga naar Instellingen > Algemeen > Software-update.
  3. Tik op Downloaden en Installeren.
  4. Voer zo nodig uw wachtwoord in.
NB: indien u tijdens het proces een foutmelding krijgt, ga dan naar Apple support voor meer informatie.

Bijwerken van Restaurant POS

Zodra u de laatste iOS versie op uw toestel heeft geïnstalleerd, kunt u de Restaurant POS app bijwerken.
  1. Open de App Store op uw iOS toestel. App-store-icon.png
  2. Ga naar Updates.
  3. Zoek de app Lightspeed Restaurant onder Beschikbare updates en tik op WERK BIJ.
  4. Voer zo nodig het wachtwoord in voor uw Apple ID.

Automatische downloads inschakelen

U kunt ook Automatisch Downloaden activeren (vanaf iOS 9) voor alle toekomstige Restaurant POS updates. Hiermee worden alle nieuwe versies automatisch gedownload zodra ze beschikbaar zijn op uw apparaat.
  1. Ga naar Instellingen > iTunes en App Store.
  2. Onder Automatische downloads activeert u Updates