Omtrent rapporten en gegevens

Rapporten en gegevens in Restaurant Manager zijn toegankelijk vanop de pagina's Rapporten en Dashboard. De pagina Rapporten heeft rapporten die u kunt uitvoeren om het beheer van uw zaak te verbeteren. De pagina Dashboard is een informatiedashboard dat u kunt gebruiken om een ​​overzicht van de prestaties van uw restaurant weer te geven.

U hebt ook toegang tot rapporten vanuit Restaurant POS. Zie Rapporten in Restaurant POS.

Beschikbare rapporten

Kastickets Geeft de gegevens over kastickets weer in het formaat tabel, staaf- en taartdiagram.
Werkrapporten Geeft de inklok-/uitkloktijden van de gebruiker weer. U kunt ook de inklok-/uitkloktijden van een gebruiker bewerken en admin gebruikers kunnen het uitklokken van andere gebruikers dwingen.
Uurrapporten Geeft rapporten per uur weer in het formaat tabel, staaf- en taartdiagram.
Dagrapporten Geeft rapporten per dag weer in het formaat tabel, staaf- en taartdiagram.
Weekrapporten Geeft rapporten per week weer in het formaat tabel, staaf- en taartdiagram
Maandrapporten Geeft rapporten per maand weer in het formaat tabel, staaf- en taartdiagram
Afsluitrapporten (Z)

Toegang tot een lijst met dagelijkse Afsluitrapporten die gedownload kunnen worden en waarin er een gedetailleerde samenvatting van de kassasysteemactiviteit weergegeven wordt, inclusief omzet, betalingstypes, transactiebonnen en fooien. Afsluitrapporten (Z) worden gecreëerd in Restaurant POS tijdens het dageindeproces. Bekijk Afsluitrapporten X/Z creëren voor meer informatie.

Productrapporten Geeft uw producten weer gesorteerd van best tot slechtst verkopend, een staafdiagram met de top 10 van best verkopende producten en een taartdiagram met de top 10 producten op basis van inkomsten.
Categorierapporten Geeft de totale omzet per categorie weer als een staafdiagram.
Gebruikersrapporten Geeft een staafdiagram weer van de inkomsten per gebruiker, een percentage taartdiagram van de inkomsten per gebruiker en een tabel van alle gebruikers met aanvullende informatie.
Inkomstenrapporten Geeft uw totale en gemiddelde inkomsten weer evenals de totale ontvangsten, tafels en klanten. De inkomsten worden weergegeven volgens categorie.
Ingrediëntrapporten Geeft de hoeveelheid en de totale kosten weer van de verkochte ingrediënten binnen een bepaalde periode.
Shiftrapporten Geeft een samenvattend inkomstenrapport voor alle gebruikers weer op basis van een opgegeven datum en tijd.
IRS-rapporten (enkel VSA) Genereer rapporten met betrekking tot toegewezen tips voor een bepaald kalenderjaar voor gebruik op W-2 en 8027 formulieren.
Samenvattende rapporten Genereer gedetailleerde informatie over de omzet, belastingen, kortingen en productverkoop voor langere periodes, tot één jaar.
Geavanceerde rapportage Biedt eenvoudige, aanpasbare en uitgebreide meetgegevens voor gebruikers die gedetailleerde informatie wensen over hoe hun restaurant presteert. Het is een extra module die op uw Lightspeed account ingeschakeld moet worden.
Gegevens exporteren Download een platte CSV door een datumbereik te kiezen en locaties te specificeren (als uw bedrijf meerdere locaties heeft) om in de export op te nemen. Het is mogelijk om CSV-rapporten te exporteren voor de volgende gegevens: kastickets, kasticketitems, betalingen, belastingen, toevoegingen, gebruikers, producten en categorieën.