Rapporten in Restaurant POS

Gebruikers hebben toegang tot de volgende rapporten in Restaurant POS.

Gebruikersrapport

Het gebruikersrapport bevat inkomsten, fooien, betalingen en inklok-informatie over de gebruiker.

De verzamelde gegevens beginnen en eindigen op basis van uw Openingstijd (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw Openingstijd 9u00 is en u draait het rapport voor 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport de gegevens bevatten van 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

Om meer te leren: zie Gebruikersrapporten in Restaurant POS.

Gebruiker X-rapport

Het gebruiker X-rapport bevat inkomsten, fooien, betalingen en inklok-informatie over de gebruiker vanaf het laatste gebruiker Z-rapport gegenereerd tot op het huidig ogenblik.

Dit type rapport wordt meestal halverwege een shift gebruikt aangezien het "alleen lezen" is en geen gegevens reset.

Om meer te leren: zie Gebruiker X-rapport in Restaurant POS.

Gebruiker Z-rapport

Het gebruiker Z-rapport bevat inkomsten, fooien, betalingen en inklok-informatie over de gebruiker vanaf het laatste Z-rapport gegenereerd tot op het huidig ogenblik.

Dit wordt meestal gebruikt aan het einde van een shift aangezien een Z-rapport runnen alle gebruikersgegevens reset.

Zie Gebruiker Z-rapport in Restaurant POS.

Dagrapport

Een dagrapport bevat inkomsten, fooien, geldlade/ gebruikersportefeuille en samengevatte kastiketinformatie over alle gebruikers.

De verzamelde gegevens beginnen en eindigen op basis van uw Openingstijd (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw openingstijd 9u00 is en u stelt de rapportdatum in op 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport gegevens bevatten vanaf 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

Zie Dagrapport in Restaurant POS.

Gedetailleerd dagrapport

Een gedetailleerd dagrapport bevat inkomsten, fooien, geldlade/gebruikersportefeuille en gedetailleerde kasticketinformatie over alle gebruikers.

De verzamelde gegevens beginnen en eindigen op basis van uw Openingstijd (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw openingstijd 9u00 is en u stelt de rapportdatum in op 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport gegevens bevatten vanaf 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

Zie Dagrapport in Restaurant POS.

Geldlade- en Gebruikersportefeuille rapporten

Genereer een Einde shift (X) of Einde dag (Z) Geldlade/Gebruikersportefeuillerapport. X-rapporten bevatten gegevens vanaf het laatst gegenereerde Z-rapport tot aan het huidig ogenblik. Ze worden meestal gebruikt op het einde van een shift aangezien een X-rapport de gegevens van de geldlade niet reset.

Z-rapporten bevatten gegevens van het laatste gegenereerde Z-rapport tot op het huidig ogenblik. Zij worden meestal gebruikt op het einde van de dag aangezien een Z-rapport alle gegevens van de geldlade reset.

Zie Geldladerapport in Restaurant POS.