Aan de slag met Order Ahead

Voordat klanten bestellingen kunnen plaatsen op uw aangepaste Order Ahead-web-app, is het belangrijk dat u uw account instelt. Pas als uw menu en betalingen zijn ingesteld, wordt uw Order Ahead-web-app toegankelijk voor uw klanten. Configureer Order Ahead in enkele eenvoudige stappen door het volgen van de onderstaande tutorials.

Aan de slag

1. 📗 Uw online menu aanmaken: maak vanuit de Restaurant Manager een aangepast online menu aan door producten te groeperen in een Order Ahead-snelkoppelingscategorie.
  2. ⚙️ Instellingen aanpassen op Restaurant Manager: geef instellingen op van Restaurant Manager zoals gebruikersmachtigingen en hoe u binnenkomende bestellingen verwerkt wilt zien op de POS.
  3. 💸 Betalingen met Stripe instellen: Order Ahead maakt gebruik van Stripe voor online betalingsverwerking. Het is belangrijk dat u een account bij Stripe aanmaakt zodat klanten hun online bestellingen kunnen betalen.
  4. 📍 Uw locaties en uren configureren: pas de locaties, openingstijden, piekuren, leverings- of afhaalopties aan die in uw Order Ahead-webapp worden weergegeven.
  5. 🎨 Uw ontwerp aanpassen: pas de look en het gevoel van uw Order Ahead-web-app aan door het toevoegen van een logo, banner of kleurenschema.
  6. 🧰 QR-codes instellen: maak QR-codes aan zodat uw klanten moeiteloos toegang hebben tot uw Order Ahead-webapp voor contactloos dineren.
  7. 📱 Order Ahead delen met uw klanten: zeg het voort! Plaats een aangepaste knop voor online bestellen op uw website of deel uw URL op sociale media.

Klaar om online bestellingen te gaan verwerken? Zodra uw account helemaal is ingesteld, komt u meer te weten over Order Ahead met de Restaurant POS gebruiken.