Een logo of banner toevoegen

Pas de look en het gevoel van uw Order Ahead-web-app aan door het toevoegen van een logo, banner of kleurenschema. Uw logo en banner (achtergrondafbeelding) verschijnen bovenaan uw Order Ahead-webpagina. U kunt de lay-out van uw Order Ahead-app configureren op de pagina Order Ahead Manager > Ontwerp.

Menu_on_app

Uw kleurenthema aanpassen

1. Ga in de Order Ahead Manager naar de Ontwerp-pagina.
  2. Selecteer een primaire kleur om te gebruiken voor bestellings- en betalingsknoppen.

Een logo of banner toevoegen

1. Ga in de Order Ahead Manager naar de Ontwerp-pagina.
  2. Scrol naar beneden naar de sectie logo of banner toevoegen.
  3. Upload of bewerk uw logo (.PNG-bestand). Dit logo wordt weergegeven bovenaan uw Order Ahead-web-app.
  4. Upload of bewerk een banner (.PNG-bestand). Deze afbeelding wordt achter uw locatie-informatie weergegeven op uw Order Ahead-web-app.

Wat nu?

• Vergeet zeker niet om verbinding te maken met Stripe voor de verwerking van betalingen als u nog bezig bent met instellen. Raadpleeg Betalingen met Stripe instellen voor meer informatie.
  • Stel gepaste locaties, openingstijden en bestellingsinformatie in vanuit uw Order Ahead-web-app. Raadpleeg Locaties en openingstijden bewerken voor meer informatie.
  • Pas uw wachtwoord of de naam van uw bedrijf aan die weergegeven wordt op uw Order Ahead-web-app. Raadpleeg Accountinstellingen voor meer informatie.
  • Nadat uw account helemaal klaar is, is het tijd om reclame te maken over online bestellen bij uw restaurant. Raadpleeg Order Ahead online delen voor meer informatie.