Order Ahead online delen

Nu u Order Ahead hebt, wilt u ervoor zorgen dat uw klanten er toegang tot krijgen! Er zijn verschillende manieren om uw Order Ahead-web-app makkelijk toegankelijk te maken. We raden u aan om een aangepaste knop toe te voegen zodat klanten rechtstreeks kunnen bestellen via uw website of sociale media.

Uw Order Ahead-URL delen

Uw Order Ahead-URL bevat uw aangepaste subdomein. Uw subdomein (meestal de naam van uw bedrijf) werd bevestigd toen u zich aanmeldde voor Order Ahead. Uw URL ziet er zo uit (vergeet niet om subdomein te vervangen met hetzelfde subdomein dat u gebruikt om in te loggen bij Order Ahead):

https://subdomain.lightspeedordering.com

undraw_social

Deel uw aangepaste Order Ahead-URL op socialemediakanalen zoals Facebook en Instagram zodat uw klanten weten dat ze bij uw restaurant online bestellingen kunnen plaatsen.

Als u ooit uw subdomein wilt veranderen, gaat u eenvoudigweg naar uw Order Ahead Manager > Instellingen-pagina.

Een aangepaste knop aan uw website toevoegen

Naast het direct delen van uw Order Ahead-URL op sociale media, kunt u ook een aangepaste knop toevoegen aan uw website. Deze optie is ideaal als u ervaring hebt met html of een webdesigner die uw website kan aanpassen. Enkele tips om een aangepaste bestelknop toe te voegen:

🚨 Laat de knop opvallen. Plaats de knop op een plaats op uw home-pagina die vlot in het oog springt. Plaats hem bovenaan uw website zodat klanten hem onmiddellijk zien wanneer ze op uw website terecht komen.

🔁 Voeg er meer dan één toe. Plaats de knop op meerdere plaatsen en pagina‘s zodat hij makkelijk terug te vinden is.

🔍 Grootte en zichtbaarheid zijn belangrijk. Maak uw Online bestelknop iets groter dan de andere knoppen zodat hij opvalt voor uw klanten. Denk ook aan de achtergrondkleur van de knop - zorg ervoor dat hij contrasteert met de kleur van uw webpagina zodat hij goed zichtbaar is. Overweeg om alternatieve tekst toe te voegen met een beschrijving voor klanten die een schermlezer gebruiken.

Sharing_Order_Ahead_with_button

Hier hebt u een voorbeeld van de code van een knop:

<a href="https://xxxxx.lightspeedordering.com">

<button style="

font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size: 18px;

line-height: 16px;

padding: 11px 35px;

border-radius: 3px;

margin: 2px;

color: white;

background-color: black;

padding: 10px;"

alt text="Bestel hier online voor afhaling">

Online bestellen

</button>

</a>

Vergeet zeker niet om de "xxxxx" in de bovenstaande voorbeeldcode-URL te vervangen met uw Lightspeed Online Bestellen-subdomein - op die manier worden klanten naar uw Order Ahead-web-app gestuurd.