Betalen met klantkrediet

Als een klant bestaand krediet heeft op zijn rekening, kunt u een betaling verwerken in Restaurant POS met het klantkrediet.

OPMERKING: om bestellingen te betalen met klantkrediet, moet u een betalingstype Betalen met krediet aanmaken in Restaurant Manager. Zie Betalingsmethodes aanmaken

1. In Restaurant POS opent u het Betalingscherm voor een actieve bestelling. Zie Elementair bestellen op een iPad.
  2. Zorg ervoor dat de klant toegewezen is aan de bestelling. Zie Een klant toewijzen aan een bestelling.
  3. Klik op het betalingstype Krediet gebruiken.
  4. In de pop-up Betalen met krediet wordt het maximumbedrag van beschikbaar krediet automatisch weergegeven dat gebruikt kan worden voor de betaling. Klik op OK of Volledig om dit bedrag aan te rekenen aan de klantrekening of specifieer een ander bedrag en klik vervolgens op OK.
  5. Als er een uitstaande balans is voor de bestelling, selecteert u een andere betalingsmethode en gaat u  verder als gewoonlijk. Zie Betalingen en fooien aannemen
  6. Klik op Finaliseren om de bestelling te sluiten.