Afhaling en levering

Er zijn twee verschillende methodes om te werken met Afhaling & Levering in Restaurant POS.Voor beide methoden is een aangewezen tafel voor afhaling en levering vereist (raadpleeg Tafels creëren).

Methode via scherm Afhaling

Bij de eerste en aanbevolen optie tikt u op de knop Afhaling op de navigatiebalk onderin het scherm (zie onderstaande afbeelding) Raadpleeg Het scherm Afhaling gebruiken voor stapsgewijze instructies.

Methode via scherm Tafels

Bij de tweede optie tikt u op het scherm Tafels op de aangewezen tafel voor Afhaling of Levering (raadpleeg Tafels creëren). Raadpleeg Tafels gebruiken voor afhaal- en leveringsbestellingen.

Toegekende afhaal- en leveringsprijzen en btw

Bij het aanmaken van een product in Restaurant Manager kunt u een verschillende prijs en btw-tarief instellen voor bestelitems voor afhaling en levering. Deze prijs wordt automatisch toegepast voor de bestelling wanneer u gebruik maakt van de afhaal- en leveringsfuncties. Zie Producten aanmaken.