Een cadeaukaart activeren

BÈTA-DISCLAIMER: De functie Cadeaukaart wordt op dit moment bèta-getest. Als je wilt deelnemen in ons bèta-programma, kun je hier contact met ons opnemen.

Activeer een cadeaukaart en ken hem een monetaire waarde toe die door een klant kan worden gebruikt. Cadeaukaarten kunnen alleen vanuit Restaurant POS worden geactiveerd.

OPMERKING: u moet een betaalmethode cadeaukaart aanmaken in Restaurant Manager om in Restaurant POS met cadeaukaarten te kunnen werken.

1. Tik in het scherm Tabellen in Restaurant POS op een tabel om een bestelling voor de cadeaukaarttransactie eraan toe te kennen.
  2. Tik in het scherm Bestelling op het pictogram Betalen.
  3. Tik op uw betaalwijze Cadeaukaart.
  4. Tik op Activeren/Heropladen in het pop-upvenster Cadeaukaart.
  5. Scan de cadeaukaart of voer het nummer handmatig in en tik op Volgende.

OPMERKING: het nummer van de cadeaukaart kan elke alfanumerieke code van uw keuze zijn voor situaties waar een streepjescode niet zal worden gebruikt.

6. Voer het bedrag in dat je wilt toevoegen aan de cadeaukaart.
  7. Tik op Toevoegen.
  8. Verwerk de betaling voor de nieuwe cadeaukaart. Zie Betalingen ontvangen.