Tabs en accounts aanmaken voor klanten

Gebruik klantrekeningen in Restaurant POS voor klanten die een betaling voor verschillende bezoeken open willen houden. Met klantrekeningen kunnen uw vaste klanten lopende tabbladen hebben en periodiek een forfaitair bedrag betalen.

Om het scherm Klanten te openen, tik op Klanten in de navigatiebalk onderin het scherm.

Om met klantrekeningen te werken, maakt u de volgende betaalmethoden aan in Restaurant Manager. Zie Betaalmethoden aanmaken voor meer informatie.

Krediet toevoegen

Voeg monetair krediet toe aan de rekening van een klant om te gebruiken voor toekomstige betalingen.

Zie Klantkrediet toevoegen.

Krediet gebruiken

Gebruik bestaand krediet op de rekening van een klant voor een betaling.

Zie Betalen met klantkrediet.

Op tab zetten

Laad betalingen op naar de rekening van een klant als die geen bestaand krediet heeft. Dit fungeert effectief als een IUO van de klant.

Zie Een betaling opladen naar een klantentab

Tab betaald

Verwerk een tabblad betaling van de klant voor zijn betalingsbalans.

Zie Een klantentab betalen.

Wat nu