Krediet-/tabgeschiedenis van een klant bekijken

U kunt gemakkelijk de kastickets van alle open en gesloten tabbladen van een klant bekijken in Restaurant POS. Alleen de bestellingen toegewezen aan de klantrekeningen door de betaalmethode Op tabblad zetten zijn geregistreerd. Tabbladen die aangemaakt zijn via het Overzichtspaneel en die niet gekoppeld zijn aan een klant, worden hier niet weergegeven.

U kunt de kastickets van de tabbladen van een klant ook bekijken in Restaurant Manager, zie Klantentabs in Restaurant manager bekijken

1. Op het Tafelscherm in Restaurant POS klikt u op Extra.
  2. Klik op Tab openen in het dropdownmenu.
  3. Om alle tabs te zien met inbegrip van deze die gesloten zijn, klikt u op Alle tabs tonen.
  4. Selecteer een klant om zijn rekeningdetails te openen.
  5. Klik op Krediet-/tabgeschiedenis om de sectie Tabdetails open te vouwen en te bekijken.
    • De kredietbalans kan weergegeven worden als een positief of een negatief bedrag.
    • Transacties waarbij krediet werd toegevoegd aan de klantrekening worden weergegeven in het groen.
    • Transacties waarbij klantkrediet gebruikt werd voor betaling, worden getoond in het rood.