Klantentabs in Restaurant Manager bekijken

In Restaurant Manager kunt u alle tabontvangsten (open en gesloten) voor een klant bekijken. Alleen tabs die aan het account van een klant toegewezen zijn met behulp van de Tab betaalmethode worden bijgehouden. Tabs aangemaakt met behulp van het Overzichtspaneel zijn niet verbonden met klantenaccounts en zullen daarom niet weergegeven worden.

U kunt ook een lijst krijgen van alle klanten met open tabs van Restaurant POS. Zie Klantentabs in Restaurant POS bekijken.

1. In Restaurant Manager klikt u op Gebruikers en opent u vervolgens de tab Klanten.
  2. Klik op de klant om de klantgegevens te openen. OPMERKING: klanten met open tabs zijn gemarkeerd met een TABS-pictogram.
  3. Klik op 'Zet op rekening' kastickets.
  4. Selecteer een kasticket aan de linkerkant om de ticketgegevens te openen.