Een betalingstype toevoegen

Alvorens betalingen te innen in Restaurant POS, maakt u betaalmethoden aan in Restaurant Manager. Als je een geïntegreerd betalingsverwerker gebruikt zoals Moneris of Cayan, moet je een toegewezen betalingstype creëren. Raadpleeg over de verwerking van betalingen voor meer informatie.

Een nieuwe betaalmethode aanmaken

1. Op het scherm Betalingen in Restaurant Manager klikt u op de tab Betalingen.
    2. Klik op Betaling toevoegen.
    3. Specificeer de instellingen en klik op OK.

Instellingen

NAAM Betalingsnaam die weergegeven zal worden in Restaurant POS en rapporten.
BESCHRIJVING Een beschrijving van het betalingstype. Let erop dat dit alleen zichtbaar is in Restaurant Manager.
TYPE

Bepaalt de functie van het betalingstype in Restaurant POS.

Alle opgesplitste ontvangstbewijzen afdrukken

KLEUR Kleur van betalingsknop in Restaurant POS.
AUTOMATISCH AFRONDEN Indien geactiveerd, zal het ontvangstbewijs automatisch afgerond worden, zodra betaald.
AUTOMATISCH AFDRUKKEN Indien geactiveerd, zal er automatisch een ontvangstbewijs afgedrukt worden, wanneer je op dit betalingstype tikt in Restaurant POS.

De betaalmethoden organiseren

Om uw betalingsknoppen te herschikken, kiest u Sorteren inschakelen en verplaatst u de betaalmethode naar de nieuwe locatie. Om spaties en nieuwe regels toe te voegen, klikt u op Spatiëring toevoegen en Nieuwe regel toevoegen.

Betalingstypen in Quick Service-modus

Wanneer Quick Service-modus is ingeschakeld, is de volgorde van de betalingsknoppen op het Bestelscherm van Restaurant POS altijd Contant, Kaart en Meer. Het is mogelijk om de knop Kaart die wordt weergegeven op de POS in Quick Service-modus te bewerken door een betalingstype Kaart aan te maken en dit betalingstype met Kaart een naam te geven (bijv. Kredietkaart, Visa, Mastercard). Wanneer je de kaartnaam voor de Quick Service-modus specificeert, zorg er dan voor dat Sortering aanzetten is ingeschakeld en verplaats de kaartknop naar de eerste positie op de pagina Betalingstypen.

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van de Quick Service-modus Over Quick Service-modus.