Over Lightspeed Payments

Houd er rekening mee dat niet alle terminals beschikbaar zijn in alle regio's.

Lightspeed Payments is de eenvoudigste manier om verwerking van betalingen te integreren in Lightspeed Restaurant, wat een one-stop-shop-oplossing creëert voor uw bedrijf. Door verwerking van betalingen te integreren in Lightspeed Payments, kunt u:

• Verwerking van betalingen direct vanuit Lightspeed Restaurant beheren: geen externe betalingsintegraties meer
  • Dure maandelijkse kosten voor de verwerking van betalingen elimineren: uw servicekosten per transactie worden rechtstreeks van de schikkingen afgetrokken, dus het geld dat op uw bankrekening wordt gestort, is helemaal van u.
  • Transacties volgen en beheren met de exclusieve rapporten Transacties en Schikkingen.
  • Betalingen rechtstreeks vanuit de Lightspeed POS-app annuleren en terugbetalen.
  • Een snelle en naadloze betalingservaring voor klanten aanbieden
  • PCI-compliance garanderen

U kunt bij ons Salesteam navraag doen over het inschrijven voor Lightspeed Payments. Zodra u bent ingeschreven voor Lightspeed Payments, begeleiden onze hulpartikelen u bij het configureren en navigeren van de interface. Laten we beginnen!

Overzicht uitbetalingen

Uitbetalingen worden op werkdagen dagelijks verwerkt. De daadwerkelijke uitbetaling gebeurt na de transactie + 2 werkdagen.

Dit betekent dat wanneer je een verkoop verwerkt op:
Maandag, uitbetaling is op woensdag
Dinsdag, uitbetaling is op donderdag
Woensdag, uitbetaling is op vrijdag
Donderdag, uitbetaling is op maandag
Vrijdag + weekend, uitbetaling is op dinsdag

Aan de slag

Hardware

Verkopen en betalingen

Rapporteren

Terugboekingen

PCI-compliance