Omtrent klanten

Vergelijkbaar met het toevoegen van POS-gebruikers, kunt u ook klanten aan Lightspeed Restaurant toevoegen. Door het toevoegen van klantinformatie aan Lightspeed Restaurant kunt u een klant aan een kasticket koppelen en details beheren, zoals bezoekgeschiedenis, favoriete producten en reserveringsinformatie. Door het toevoegen van klantinformatie kunt u ook de rekening of kredietsaldi van de klant bekijken. Configureer en beheer klanten vanaf Restaurant Manager en koppel vervolgens klanten aan een bestelling of voer klantenkredietbedragen toe vanuit Restaurant POS.

Klanten beheren in Restaurant Manager

Klantenscherm van Restaurant Manager

Klanten beheren in Restaurant POS

Klantenscherm op POS