Samenvattingsrapport

Het samenvattingsrapport bevat gedetailleerde informatie over inkomsten, btw, korting en productverkoopinformatie voor langere periodes, tot een jaar.

In het samenvattingsrapport ziet u de volgende informatie:

• Hoeveelheid btw geïnd
  • Gegenereerde inkomsten en btw
  • Vergelijkingen van jaren
  • Bestverkopende categorieën
  • Hoeveelheid fooien verzameld
  • Aantal klanten bediend
  • Hoeveelheid korting toegepast
  • Terugbetaalde producten
  • Verkopen van middernacht tot middernacht, in plaats van tijdens openingstijd

Een samenvattingsrapport genereren

Een samenvattingsrapport genereren:

1. Klik in Restaurant Manager op Rapporten Samenvattingsrapporten.
  2. Klik op het datumveld om de datumkiezer te openen.
  3. Selecteer een startdatum/-tijd in de kalender links en een einddatum/-tijd in de kalender rechts.
  4. Klik op Toepassen.
  5. Om het rapport te downloaden, klikt u op Exporteren als PDF of Exporteren als CSV.