Gebruiker Z-rapporten aanmaken in Restaurant POS

Het Gebruiker Z-rapport omvat inkomsten, fooien, betalingen en inklok-informatie over de gebruiker vanaf het laatst gegenereerde Z-rapport tot op het huidig ogenblik.

Dit type rapport wordt gewoonlijk gebruikt aan het einde van een shift omdat het draaien ervan alle gebruikersgegevens reset. Als u een shiftrapport wilt genereren zonder de gebruikersgegevens te resetten, verwijzen we u naar Gebruiker X-rapporten aanmaken in Restaurant POS.

1. Open de pop-up Gebruiker in Restaurant POS door te klikken op het pictogram Gebruiker.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Gebruiker Z-rapport.
  4. Selecteer het gewenste printtype.