Toevoegingen aanmaken

Toevoegingen zijn groepen van items die aan een product of categorie toegewezen worden om meer details aan een bestelling toe te voegen, zoals gewenste bijgerechten of gewenste bereidingstemperatuur.

Om een ​notitie toe te voegen bij het verzenden van een besteld product naar de bar of keuken, zie Notities toevoegen.

Om producten en categorieën aan toevoegingen te linken, zie Producten en categorieën aan toevoegingsgroepen linken.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op Toevoegingen.
  2. Klik op Groep toevoegen.
  3. Specificeer de instellingen en klik op OK.
    • Naam
    • Weergave-naam: zowel de naam als de weergave-naam zullen zichtbaar zijn op het keuken en/of bar ticket (optioneel)
    • Inline tonen: indien ingeschakeld wordt de volledige lijst van toevoegingen weergegeven op het eerste scherm van de pop-up Toevoegingen.
    • Multiselect: aantal toevoegingsopties dat geselecteerd kan worden. Indien dit niet ingeschakeld is, kan er maar één toevoegingsoptie geselecteerd worden. Indien dit ingeschakeld is, kunt u meer dan één toevoegingsoptie selecteren. Indien ingeschakeld moet u ook het minimum- en maximumaantal selecties voor de toevoeging instellen. Als u het aantal selecties niet wilt beperken, kunt u Geen max. waarde inschakelen.
    • Auto pop-up: de toevoeging wordt automatisch weergegeven wanneer het product aan de bestelling toegevoegd wordt
    • Toevoegingen: klik op +Nieuwe toevoeging om deze toe te voegen aan de groep.
      • Naam
      • Beschrijving
      • Prijs of prijs zonder btw: afhankelijk van de Inclusief btw-instelling (zie Bedrijfsinstellingen), prijs van de toevoeging met of zonder belasting. Die zal toegevoegd worden aan de oorspronkelijke prijs.
      • Standaard optie: indien geactiveerd wordt de toevoeging standaard toegewezen aan een product. Slechts één toevoeging kan als standaard ingesteld worden.
    • Categorie linken: klik op Categorie linken om categorieën te selecteren die aan de toevoegingsgroep gelinkt moeten worden. Zie Producten en categorieën aan toevoegingsgroepen linken.
    • Product linken: klik op Product linken om producten te selecteren die aan de toevoegingsgroep gelinkt moeten worden. Zie Producten en categorieën aan toevoegingsgroepen linken.
  4. Klik op OKom de toevoegingsgroep op te slaan.

Wat volgt

Wijs de toevoeging aan producten toe. Zie Toevoegingen aan categorieën en producten toewijzen.