Modificatoren aanmaken

Modificatoren zijn groepen van items die aan een product of categorie toegewezen worden om meer details aan een bestelling toe te voegen, zoals gewenste bijgerechten of gewenste bereidingstemperatuur.

Om een ​notitie toe te voegen bij het verzenden van een besteld product naar de bar of keuken, zie Notities als modificatoren toevoegen.

Om producten en categorieën aan modificatoren te linken, zie Producten en categorieën aan modificatorgroepen linken.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op Modificatoren > + Groep.
  2. Specificeer de instellingen en klik op OK.

• Naam
    • Toon Naam: Zowel de naam als de toon naam zullen zichtbaar zijn op het keuken en/of bar ticket (optioneel)
    • Inline tonen: indien ingeschakeld wordt de volledige lijst van modificatoren weergegeven op het eerste scherm van de pop-up modificator
    • Multiselect: aantal modificatoropties dat geselecteerd kan worden. Indien dit niet ingeschakeld is, kan er maar één modificatoroptie geselecteerd worden. Indien dit ingeschakeld is, kunt u meer dan één modificatoroptie selecteren. Indien ingeschakeld moet u ook het minimum- en maximumaantal selecties voor de modificator instellen. Als u het aantal selecties niet wilt beperken, kunt u Geen max waarde inschakelen.

• Auto pop-up: de modificator wordt automatisch weergegeven wanneer het product aan de bestelling toegevoegd wordt
    • Modificatoren: klik op +Nieuwe modificator om een modificator toe te voegen aan de groep.
      • Naam
      • Beschrijving
      • Prijs of prijs zonder btw: afhankelijk van de Inclusief btw-instelling (zie Bedrijfsinstellingen), prijs van de modificator met of zonder belasting. Die zal toegevoegd worden aan de oorspronkelijke prijs.
      • Standaard optie: indien geactiveerd wordt de modificator standaard toegewezen aan een product. Slechts één modificator of geen kan als standaard ingesteld worden.
    • Categorie linken: klik op Categorie linken om categorieën te selecteren die aan de modificatorgroep gelinkt moeten worden. Zie Producten en categorieën aan modificatorgroepen linken.
    • Product linken: klik op Product linken om producten te selecteren die aan de modificatorgroep gelinkt moeten worden. Zie Producten en categorieën aan modificatorgroepen linken.

Wat volgt

Wijs de modificator aan producten toe. Zie Modificatoren aan categorieën en producten toewijzen.