Producten en categorieën koppelen aan toevoegingsgroepen

Producten en categorieën kunnen worden gekoppeld aan specifieke toevoegingsgroepen. Dit is handig wanneer u een nieuwe toevoegingsgroep creëert en deze wilt toewijzen aan bestaande categorieën of producten. Door een toevoegingsgroep aan een categorie te koppelen, wordt deze toegevoegd aan elk product binnen de categorie.

Raadpleeg Toevoegingen aanmaken om een toevoegingsgroep aan te maken. Categorieën en producten kunnen ook aan de toevoegingsgroep worden toegewezen via de pop-up Categorie/product bewerken. Zie Toevoegingen aan categorieën en producten toewijzen voor meer informatie.

Producten en categorieën koppelen via een toevoegingsgroep

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Toevoegingen.
  2. Klik op de toevoegingsgroep waaraan u producten en/of categorieën wilt koppelen.
  3. Klik op Categorie koppelenof Product koppelen.
  4. Selecteer de categorieën/producten.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Klik op OK in de pop-up Groep bewerken om uw wijzigingen op te slaan.

Wat volgt:

U kunt ook toevoegingen toewijzen via de afzonderlijke producten of categorieën. Dis is handig wanneer u een nieuw product of nieuwe categorie aanmaakt en deze wilt toewijzen aan een reeds bestaande toevoegingsgroep. Zie Toevoegingen aan categorieën en producten toewijzen.