Toevoegingen toewijzen aan categorieën en producten

U kunt meerdere toevoegingen (zie Toevoegingen aanmaken) aan een product of categorie toewijzen. Toevoegingen die aan een categorie toegewezen zijn, zijn van toepassing op elk product in de categorie. Als u een toevoeging aan een product in een categorie met toevoegingen toewijst, zijn zowel de categorie- als producttoevoegingen van toepassing op het product.

Toevoegingen toewijzen aan een categorie.

1. Klik in Restaurant Manager op Producten >Categorieën.
  2. Selecteer de categorie waaraan u toevoegingen wilt toewijzen.
  3. Klik in de pop-up Categorie bewerken op het toevoegingsveld.
  4. Selecteer de toevoeging(en) uit de lijst om deze toe te wijzen aan de categorie.
  5. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Toevoegingen toewijzen aan een product

1. Klik in Restaurant Manager op Producten > Producten.
  2. Open de relevante categorie en selecteer het product waaraan u de toevoegingen wilt toewijzen.
  3. Klik in de pop-up Product bewerken op het toevoegingsveld.
  4. Selecteer de toevoeging(en) uit de lijst om deze toe te wijzen aan het product. OPMERKING: Toevoegingen die zijn toegewezen aan een categorie van een product worden gemarkeerd met een hangslotpictogram en kunnen niet worden bewerkt.
  5. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.