Restaurant POS installeren

De app Restaurant POS is de app waar de bestellingen verwerkt worden in Lightspeed Restaurant. U moet de app op ieder Apple-toestel (iPad, iPod, iPhone) installeren dat u of uw werknemers zullen gebruiken om bestellingen te verwerken.

  1. Ga op het toestel (iPad/iPod, enz.) naar de App Store.
  2. Zoek naar Lightspeed Restaurant POS.
  3. Installeer de app op uw toestel.

Voor meer informatie over het updaten van de app Restaurant POS en uw iOS toestel: zie Restaurant POS updaten.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || || Ik wil teruggebeld worden