Gebruikers bewerken en wissen

U kunt uw Lightspeed Restaurant gebruikers op elk gewenst moment in Restaurant Manager bewerken of wissen.

  1. In Restaurant Manager klikt u op de tab Gebruikers op de pagina Gebruikers.
  2. Selecteer de gebruiker die u wilt bewerken of wissen.
    • Om de informatie over de gebruiker te bewerken, voert u de gewenste wijzigingen in en klikt u vervolgens op OK
    • Om het gebruikersaccount permanent te wissen, klikt u op Wissen
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen