Gebruikers bewerken en wissen

Je kunt Lightspeed Restaurant-gebruikers op elk moment bewerken, verwijderen of herstellen in Restaurant Manager.

1. In Restaurant Manager klikt u op de tab Gebruikers op de pagina Gebruikers.
  2. Selecteer de gebruiker die u wilt bewerken of wissen.
    • Om de informatie over de gebruiker te bewerken, voert u de gewenste wijzigingen in en klikt u vervolgens op OK.
    • Om het gebruikersaccount permanent te wissen, klikt u op Wissen

Herstel van gebruikers

Om een gebruiker te herstellen:

1. Klik op het vervolgkeuzemenu en klik vervolgens op Gearchiveerde gebruikers.
  2. Klik op de gebruiker die je wilt herstellen.
  3. Klik op Herstellen.