Instellingen van de bump bar configureren

Voor Kitchen-schermen die werken in combinatie met een bump bar, gebruikt u deze instellingen om de acties van de bump bar sleutel te configureren.

1. Selecteer de knop Other ActionsOther_actions_button.png
  2. Op het Kitchen Actions menu selecteert u Bump Bar Settings.
  3. Voer voor iedere bump bar actie de overeenkomstige letter van de bump bar knop in.

BUMP BAR ACTIES
Ticket bumpen Brengt het ticket naar de volgende status.
Ticket unbumpen Brengt het ticket naar de vorige status.
Volgende pagina Gaat naar de volgende pagina met tickets in Kitchen.
Vorige pagina Gaat naar de vorige pagina met tickets in Kitchen.
Naar boven scrollen Scrollt naar boven door de bestelitems op een ticket.
Naar beneden scrollen Scrollt naar beneden door de bestelitems op een ticket.
Ticket prioritiseren Verplaatst het ticket naar de eerste plaats om een hoge prioriteit aan te geven.
Ticket zoomen

Geeft het ticket fullscreen weer in Kitchen.

Acties openen Opent het menu Other Kitchen Actions.
Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || Ik wil teruggebeld worden