Kitchen-profielen wisselen

Kitchen-profielen worden gebruikt om gemakkelijk een vooraf vastgelegde groep instellingen toe te passen op een Kitchen-apparaat. Daardoor kunt u een verschillend Kitchen-profiel instellen voor apparaten verbonden met verschillende stations in uw keuken. Bijvoorbeeld een profiel voor het grillstation en een ander profiel voor het dessertstation; elk van beide ingesteld om hun specifieke bestelitems te ontvangen.

Om Kitchen-profielen te configureren in Restaurant Manager, zie de pagina About the Kitchen App Settings.

Het profiel van een Kitchen-apparaat wisselen

1. Selecteer de knop Other ActionsOther_actions_button.png
  2. Op het Kitchen Actions menu selecteert u Switch Profiles.
  3. Selecteer het gewenste profiel voor het Kitchen-apparaat.