Een cadeaukaart heropladen

BÈTA-DISCLAIMER: De functie Geschenkkaart wordt op dit moment bèta-getest. Als je wilt deelnemen in ons bèta-programma, kun je hier contact met ons opnemen.

Voeg een monetaire waarde toe aan een cadeaukaart die zich al in je systeem bevindt door hem te heropladen. De bestaande cadeaukaart kan leeg zijn of een resterend saldo hebben. Cadeaukaarten kunnen uitsluitend worden heropgeladen vanuit Restaurant POS.

OPMERKING: u moet een betaalwijze Cadeaukaart aanmaken in Restaurant Manager om in Restaurant POS met cadeaukaarten te kunnen werken.

1. Tik in het scherm Tabellen in Restaurant POS op een tabel om een bestelling voor de cadeaukaarttransactie eraan toe te kennen.
  2. Tik in het scherm Bestelling op het pictogram Betalen.
  3. Tik op betaalwijze Cadeaukaart.
  4. Tik op Activeren/Heropladen in het pop-upvenster Cadeaukaart.
  5. Scan de cadeaukaart of voer het nummer handmatig in en tik op Volgende.
  6. Voer het bedrag in dat je wilt toevoegen aan de bestaande cadeaukaart. Het nieuwe saldo wordt automatisch aangepast.
  7. Tik op Toevoegen.
  8. Verwerk de betaling voor de heropgeladen cadeaukaart. Zie Betalingen ontvangen.