Snelkoppelingspictogram aanmaken op een iPad

Om Lightspeed Kitchen te laten dienstdoen als een eigen app op uw iPad, maakt u een snelkoppeling naar de thuispagina van uw iPad. Dit kan helpen om tijd te besparen en om de schermruimte te optimaliseren door de Kitchen-weergave fullscreen te maken.

Een snelkoppelingspictogram aanmaken

1. Log in op Kitchen vanuit een Safari-venster op uw iPad toestel.
  2. Klik op het pictogram pijlvakje naast het adresveld van Safari.
  3. Klik op Add to Home Screen.
  4. Druk op de homeknop van de iPad om terug te keren naar het startscherm.
  5. Zoek uw nieuw Kitchen-snelkoppelingspictogram. Wanneer u op het pictogram klikt, wordt de bladwijzerpagina geopend in fullscreen modus.

OPMERKING: aangezien dit type van snelkoppeling naar een actueel webadres verwijst, moet er altijd netwerkverbinding zijn om het te gebruiken.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || Ik wil teruggebeld worden