Een Bumpbar gebruiken

Afbeelding van een Bumpbar

Met een Bumpbar kan je Lightspeed Kitchen-scherm bedienen. We raden je aan om de Bumpbar rechtstreeks bij Lightspeed aan te schaffen aangezien deze is ontworpen voor gebruik met Lightspeed Kitchen.

Hieronder zie je welke acties je uit kan voeren met de Bumpbar-toetsen:

Toets

Actie

Definitie

Doorzet-toets Doorzetten Ticket naar de volgende kookstatus verplaatsen
 Terugzet-toets Terugzetten Ticket naar de vorige kookstatus verplaatsen
Navigatiepijltjes Navigatiescherm Met de pijltjestoetsen kan de gebruiker de cursor over het scherm bewegen om tickets of knoppen te selecteren. In de dynamische weergave worden de pijltjestoetsen naar links en rechts gebruikt om tussen de ticketkolommen te navigeren. In de rasterweergave (statische weergave) worden de pijltjestoetsen naar links en rechts gebruikt om tussen de ticketrijen te navigeren. Met de pijltjes omhoog en omlaag kan de gebruiker van het ticketscherm naar het Options Menu (Opties-menu) of de kookstatusfilters gaan.
Toetsen voor ticketnummers Ticketnummer selecteren De cijfers op de Bumpbar komen overeen met het ticketnummer: door op een cijfer op de Bumpbar te drukken wordt het ticket met hetzelfde nummer gemarkeerd
Scherm met gearchiveerde tickets Gearchiveerde tickets bekijken Het scherm met gearchiveerde items openen
Annuleren-toets Cancel (Annuleren)  Een geselecteerd ticket of menu sluiten
Openen-toets  Invoeren  Een geselecteerd ticket of menu openen
Prioriteren-toets Prioriteren Een geselecteerd ticket prioriteren
Tonen-toets Show and Tell (Tonen) openen  Een gedetailleerde weergave voor het ticket openen om beschrijvingen en afbeeldingen van het item weer te geven
 Tonen-toets 2 Show and Tell (Tonen) openen  Een gedetailleerde weergave voor het ticket openen om beschrijvingen en afbeeldingen van het item weer te geven
 Menu-toets Menu openen Het Options Menu (Opties-menu) openen

De volgende stap

Voor meer informatie over ticketacties raadpleeg je Omgaan met tickets.

Voor meer informatie over het navigeren in Kitchen raadpleeg je Navigeren op het Kitchen-scherm