Het opzetten van barcodes voor producten

Als je producten voert en je wilt die verkopen door het scannen van de barcodes, kun je het product toevoegen in Restaurant Manager en vervolgens de barcode-informatie invoeren.

Zorg ervoor dat uw socketscanner is ingesteld voordat je verder gaat. Voor meer informatie, zie Instellen van Socket Mobile S700.

Om een barcode toe te voegen aan een product:

1. Ga vanuit de Restaurant POS-app naar het scherm Gebruiker en tik op Restaurant Manager.
  2. In Restaurant Manager klik op Producten. Selecteer het product waar je een barcode aan wilt toevoegen.
  3. Tik in het pop-upvenster Product bewerken op Geavanceerd.
  4. Tik op het veld Barcode .
  5. Scan de barcode van het product met de socketscanner. Het barcodenummer verschijnt automatisch in het barcodeveld. Tik op OK.

Opmerking: Het is ook mogelijk om handmatig barcodes in te voeren.