CFD App-instellingen

U kunt uw Customer Facing Display (CFD) in Restaurant Manager personaliseren naar uw merkbehoeften. Raadpleeg Uw Customer Facing Display personaliseren voor meer informatie.

CFD-instellingen openen

1. Klik in Restaurant Manager in het menu aan de linkerkant op Instellingen.
  2. Selecteer CFD App-instellingen.
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare instellingen

LOGO

Kopieer en plak de URL van uw logo in het tekstveld. Het logo moet transparant en in .PNG-formaat zijn. De aanbevolen afmetingen voor logo’s zijn 256x256 pixels.

ACHTERGRONDAFBEELDING

Kopieer en plak de URL van uw achtergrondafbeelding in het tekstveld. De achtergrondafbeelding moet .JPG-formaat zijn. De aanbevolen afmetingen voor achtergrondafbeeldingen zijn 1024x768 pixels.