In- en uitklokken

Gebruikers kunnen in- en uitklokken in Restaurant POS om hun shifts te traceren met het oog op rapportering.

Een manager of barman met  Dag beëindigen-toelatingen kan andere gebruikers in- en uitklokken tijdens het Dag beëindigen-proces. Raadpleeg ‘Dag beëindigen’ gebruiken.

In- en uitklokken op een iPad

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderin het scherm

2. Tik rechts van de gebruikersnaam en het pictogram op Inklokken of op Uitklokken

In- en uitklokken op een iPhone/iPod

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderin het scherm.
    2. Tik op Inklokken of Uitklokken.

Tik op Profiel in de navigatiebalk onderin het scherm.