Producten en categorieën aan modificatorgroepen linken

Producten en categorieën kunnen aan specifieke modificatorgroepen gelinkt worden. Door een modificatorgroep aan een categorie te linken, wordt de modificator aan elk product binnen de categorie toegevoegd.

Om een modificatorgroep aan te maken, zie Modificatoren aanmaken.

Producten en categorieën aan een bestaande modificatorgroep linken

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Modificatoren.
  2. Klik op de Modificatorgroep waaraan u producten en/of categorieën wilt linken.
  3. Klik op Categorie linken of Product linken.
  4. Selecteer de categorieën/producten.
  5. Klik op Opslaan.
  6. Klik op OK in de pop-up Groep bewerken.

Wat volgt:

U kunt ook modificatoren toewijzen vanuit de product en categorie tab. Zie Modificatoren aan categorieën en producten toewijzen.