Notities toevoegen

U kunt een toevoeging aanmaken om een notitie toe te voegen wanneer u een besteld product naar de bar of keuken stuurt. Notities als toevoegingen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om allergieën van een klant of individuele orderwijzigingen aan te geven. Net als standaard toevoegingen kunnen notitietoevoegingen aan producten en categorieën toegewezen worden

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Toevoegingen.
  2. Klik op +Aantek. Toev..
  3. Voer de Naam van de notitie in.
  4. Klik op OK om de notitie toe te voegen.

Wat volgt

Wijs de toevoeging aan zoveel mogelijk producten of categorieën toe als nodig. Zie Toevoegingen aan categorieën en producten toewijzen