Combo’s en keuze - Vaste combo’s creëren

Creëer een vaste combo in Restaurant Manager om klanten een vooraf bepaalde groep items aan te bieden zoals frisdrank, hamburger en friet.

Wanneer je een vaste combo aan een bestelling in verkooppunt restaurant toevoegt, worden de samengestelde items automatisch aan de bestelling toegevoegd.

Een combo creëren

1. Klik in Restaurant Manage op Producten > Product.
  2. Klik op de categorie waaraan je de combo wilt toevoegen.
  3. Klik op Combo toevoegen.
  4. Bepaal de instellingen en sla uw wijzigingen op.

Instellingen

NAAM

Naam van de combo.

ID ID van de combo. Deze wordt automatisch gegenereerd wanneer u opslaat.
NAAM VAN DE KEUKEN

Naam die wordt weergegeven op de tickets die worden afgedrukt aan de toog of in de keuken.

PRIJS Standaard wordt de prijs van een combo automatisch berekend op basis van de totale prijs van alle producten in het menu. Je kan de prijs van de combo of individuele producten in de combo wijzigen nadat je de combo hebt opgeslagen. Zie  comboprijzen bewerken
SUBPRODUCTS Selecteer de afzonderlijke producten voor de combo.
KLEUR De kleur die is toegewezen aan de knop van de combo op het scherm bestellingen.
AFBEELDING Afbeelding van de combo.
ZICHTBAAR Bepaalt of de combo zichtbaar is voor selectie in het verkooppunt restaurant.

Advanced Options

BTW-TARIEF

BTW-tarief voor het menu.

LEVERINGSTAKSTARIEF Leveringstakstarief voor het menu.
AFHAALTAKSTARIEF

Afhaaltakstarief voor het menu.

BESCHRIJVING Optionele extra menu-informatie.
KOSTEN Kosten van de producten in de combo.
GETIMEDE GEBEURTENISSEN Kan gebruikt worden om getimede gebeurtenissen aan de combo toe te wijzen.
VOORRAADBEHEER INSCHAKELEN

Schakel voorraadbeheer voor elk product in de combo in of uit. Indien ingeschakeld wordt de voorraad van het product opgevolgd en verschijnt deze op rapporten en in het verkooppunt restaurant. Indien uitgeschakeld, wordt de voorraad van het product naar 0 gereset, wordt de voorraad niet opgevolgd en verschijnt deze niet op rapporten en in het verkooppunt restaurant. Je kan ook Voorraadbeheer globaal uitschakelen gebruiken voor alle producten op hetzelfde moment (zie  Voorraadinstellingen).

Het voorraadbeheer uitschakelen reset de voorraad van het product naar nul (0). Als je dit reset, kan je het vorige voorraadniveau niet herstellen.

VOORRAAD

Voorraad voor de combo.

BARCODE

Barcode van de combo.