Klanten bewerken en wissen

U kunt uw Lightspeed Restaurant klanten op elk moment in Restaurant Manager bewerken of wissen.

  1. In Restaurant Manager klikt u op de tab Klanten op de pagina Gebruikers.
  2. Selecteer de klant die u wilt bewerken of wissen.
    • Om de gegevens van de klant te bewerken voert u de gewenste wijzigingen in en klikt u vervolgens op OK
    • Om het account van de klant voorgoed te verwijderen, klikt u op Wissen.

edit_customer.png

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || || Ik wil teruggebeld worden