Gesplitste rekeningen instellen

Om rekeningen te kunnen splitsen en ze vervolgens af te drukken in Restaurant POS, moet u eerst een betalingstype Gesplitste rekeningen en Alle gesplitste tickets afdrukken maken in Restaurant Manager.

Een betalingstype Gesplitste rekeningen toevoegen

Door een betalingstype Gesplitste rekeningen toe te voegen in Restaurant Manager, kan uw personeel rekeningen splitsen.

1. In Restaurant Manager klikt u op Betalingen.
  2. In de tab Betalingstypes klikt u op Betaling toevoegen.
  3. Noem de betaling Gesplitste rekening.
  4. Vanuit het menu Type selecteert u Gesplitste rekening.
  5. Optioneel: voeg een beschrijving toe, wijs een kleur toe voor de knop en/of schakel automatische finalisering in.
  6. Klik op OK.

Een knop Gesplitste rekening zal nu beschikbaar zijn op het scherm Restaurant POS Betaling.

Gesplitste tickets afdrukken instellen

Stel gesplitste tickets afdrukken in zodat uw personeel alle gesplitste rekeningen kan afdrukken.

1. In Restaurant Manager klikt u op Betalingen.
  2. In de tab Betalingstypes klikt u op Betaling toevoegen.
  3. Noem de betaling Alle gesplitste tickets afdrukken.
  4. Vanuit het menu Type selecteert u Alle gesplitste tickets afdrukken.
  5. Optioneel: voeg een beschrijving toe, wijs een kleur toe voor de knop en/of schakel automatische finalisering in.
  6. Klik op OK.

Een knop Alle gesplitste tickets afdrukken zal nu beschikbaar zijn op het scherm Restaurant POS Betaling.

Voor meer informatie over het splitsen en afdrukken van rekeningen in Restaurant POS, zie Een rekening splitsen en Gesplitste rekeningen afdrukken