Voorraadinstellingen

Voorraadinstellingen in Restaurant Manager verwijst naar het opvolgen van en de rapportage over de voorraadniveaus van de producten. Met Voorraadinstellingen kunt u voorraadbeheer voor alle producten in- of uitschakelen, alle productvoorraadniveaus resetten en instellen of producten met een voorraadniveau van nul (0) besteld kunnen worden.

Toegang tot Voorraadinstellingen

1. Klik op Instellingen in het menu links in Restaurant Manager.
  2. Selecteer Voorraadinstellingen
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare Instellingen

VOORRAADOPTIES

Kan de voorraad helemaal uitschakelen of afdwingen dat de voorraad niet onder 0 kan gaan.

• Voorraadbeheer uitschakelen: wanneer uitgeschakeld worden de voorraadbeheeropties niet weergegeven in uw categorie en productinstellingen.
  • Voorraad Afdwingen: wanneer deze globale optie Voorraad Afdwingen ingeschakeld is, kan een product met ingeschakelde optie Voorraad Afdwingen in zijn productinstellingen (zie Producten Maken) niet besteld worden als zijn voorraadniveau nul (0) of minder is.