Over printers configureren in Manager

Printer kunnen op veel manieren worden gebruikt binnen Lightspeed Restaurant: een keukenprinter kan bonnetjes printen van bestelde gerechten en een kasticketprinter kan kastickets voor klanten of sluitingsrapporten printen.

U dient een aantal configuratiestappen te doorlopen voordat u een kasticket- of keukenprinter binnen uw bedrijf kunt gebruiken. Eerst dient u de printerinstellingen te configureren in Restaurant Manager. Vervolgens verbindt u de fysieke printer met Lightspeed Restaurant.

OPMERKING: Wanneer u elektronische kastickets of facturen naar klanten verstuurt, is er geen fysieke printer vereist. U dient echter wel een elektronische printer toe te voegen in Manager en te zorgen dat de printertemplates voor e-mailkastickets en facturen zijn geconfigureerd.

Epson TM30

Printerinstellingen configureren in Restaurant Manager

Uw fysieke printer verbinden met Lightspeed POS

• Zodra uw printerinstellingen zijn geconfigureerd in Lightspeed, dient u de fysieke printer te verbinden met de POS-software. Raadpleeg Over printen voor een configuratietutorial voor uw specifieke printermodel.