Categorieën aan printers toewijzen

U kunt categorieën aan printersjablonen voor de bar en/of keuken linken. Door het toewijzen van een printersjabloon aan een categorie wordt de printersjabloon en zijn printer gelinkt aan de producten in die categorie. Dit bepaalt de printer naar waar de bestellngen verstuurd worden zoals de barprinter of keukenprinter bij het tikken op de Bar- of Keuken-printknoppen op het Orderscherm. Een categorie kan aan meerdere printersjablonen van hetzelfde type toegewezen worden.

OPMERKING: U kunt ook een printersjabloon toewijzen aan een categorie in de categorie-instellingen.

1. Op de pagina Printers in Restaurant Manager klikt u op de tab Printersjabloon.
  2. Selecteer een keuken- of barprintersjabloon.
  3. Klik op Gelinkte categorieën om uw categorieën te bekijken.
  4. Koppel en ontkoppel de categorieën zoals vereist.

OPMERKING: categorieën met een slotpictogram zijn gelinkt aan een ander type printersjabloon en kunnen niet geselecteerd worden.