Over betalingen in Restaurant Manager

De sectie “betalingen” van Restaurant Manager is waar je betalingstypes kunt creëren, betalingsterminals kunt toevoegen, de betalingsverwerking kunt configureren en informatie kunt bekijken over cadeaubonnen.

En verder

Voor meer informatie over betalingstypes zie “Een betalingstype toevoegen”.

Voor meer informatie over betalingsverwerkingen en het toevoegen van terminals zie Over de verwerking van betalingen.