Inloggen bij Restaurant Manager

U kunt vanuit een internetbrowser of vanuit de Restaurant POS-app inloggen bij Lightspeed Restaurant.

Inloggen vanuit een browser

Gebruikers met een e-mailadres en wachtwoord van een beheerder kunnen vanuit een browser inloggen bij Restaurant Manager. Het beheerders-e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij Lightspeed Restaurant is hetzelfde e-mailadres dat u heeft gebruikt om u aan te melden voor Lightspeed Restaurant. Omdat dit e-mailadres en het wachtwoord worden gebruikt om toegang te krijgen tot uw Lightspeed Restaurant-account, noemen we deze uw beheerders-e-mailadres en -wachtwoord.

1. Open een internetbrowser en ga naar de loginpagina van Lightspeed Restaurant.
  2. Voer uw beheerders-e-mailadres en -wachtwoord in.
  3. Selecteer Inloggen om in te loggen bij Restaurant Manager.

Als u uw beheerderswachtwoord bent vergeten, kunt u de vraag Wachtwoord vergeten? selecteren op de loginpagina van Restaurant of Uw wachtwoord opnieuw instellen bekijken voor meer informatie.

Inloggen vanuit de Restaurant POS-app

U kunt ook inloggen bij Restaurant Manager vanuit de Restaurant POS-app.

1. Log in bij de Restaurant POS-app met uw beheerders-e-mailadres en -wachtwoord.
  2. Tik op het Gebruikersscherm van de Restaurant POS op Restaurant Manager onderaan het scherm.
  3. Voer uw beheerders-e-mailadres (in het veld gebruikersnaam) en beheerderswachtwoord in.
  4. Tik op Inloggen.

Als u uw beheerderswachtwoord bent vergeten, kunt u de vraag Wachtwoord vergeten? selecteren op de loginpagina van Restaurant of Uw wachtwoord opnieuw instellen bekijken voor meer informatie.