Elektronische kastickets versturen

Je kunt e-kastickets in plaats van papieren exemplaren aanmaken voor je klanten. Om e-mail-kastickets te versturen, moet je een paar stappen volgen in Restaurant Manager.  Zodra alles is geconfigureerd, kun je klanten vragen of ze liever een elektronisch of een papieren kasticket ontvangen bij hun aankoop. Raadpleeg Elektronische kastickets configureren voor meer informatie over het configureren van e-mail-kasticket-instellingen in Restaurant Manager.

Een elektronisch kasticket versturen

1. Voeg een klant toe aan de transactie vanuit het POS-scherm Bestelling of Betalingen
  2. Als de klant al op je klantenlijst staat, zorg dan dat zijn/haar e-mailadres al wordt bewaard.
  3. Als de klant nog niet op je klantenlijst staat, voeg dan een nieuw contact toe door te tikken op Nieuw en dan zijn/haar contactgegevens in te vullen. Zorg dat je het e-mailadres van de klant hebt en bewaar dit.
  4. Tik vanuit het POS-scherm Betalingen op de knop E-mail-kasticket. Er wordt dan een kopie van het kasticket naar de klant verstuurd voordat de betalingsgegevens worden opgehaald.
  5. Dien de betalingsgegevens van de transactie in en rond af. De e-mailkopie van het kasticket bevat transactiedetails van de betaling.