Over menu’s

De menufunctie laat toe om gespecialiseerde menu’s te creëren die uit verschillende categorieën bestaan. Je kunt wisselen tussen menu’s in Restaurant POS. Dit geeft je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot bepaalde menu’s op bepaalde tijdstippen of in een bepaald gedeelte van je zaak.

De menuselectie in de app wordt onthouden in de app op basis van gebruiker, dit betekent dat twee obers die actief zij op hetzelfde apparaat hun voorkeursmenu zien als ze inloggen.

Wat is het volgende?