Betalen met de Loyalty-app

Belangrijke opmerking: De Loyalty-app heeft het einde van zijn levenscyclus bereikt en wordt niet meer ondersteund. Hoewel de app niet meer kan worden gedownload, kunnen degenen die de app al hebben deze blijven gebruiken zolang deze compatibel blijft met het besturingssysteem van de telefoon. Klanten kunnen hun puntensaldo's en de beloningen waarvoor ze in aanmerking komen zien in het nieuwe webportaal.

De gepersonaliseerde Loyalty-app biedt je klanten een volledig aangepaste ervaring, op maat van je bedrijf en zaak. De Loyalty-app is voor klanten verkrijgbaar op iOS- en Android-toestellen.

OPMERKING: Het gebruik van een Loyalty-app is alleen beschikbaar voor Premium Lightspeed Loyalty-klanten. Neem contact op met Lightspeed Support voor meer informatie.

Een betaling via de Loyalty-app aanvaarden

1. Klik in het scherm Betalingen in Restaurant Kassasysteem en tik op het betalingstype Loyaliteit.
  2. Controleer de klant door de persoonlijke QR-code te scannen of het telefoonnummer in te geven.
  3. Tik op het scherm Loyaliteitsopties op Betalen met App.
  4. Afhankelijk van hoeveel krediet de klant op zijn account heeft staan, zal het veld met het bedrag automatisch worden gevuld met het openstaande bedrag op de kassabon of het resterende bedrag of krediet.
  5. Als het krediet van de klant hoger is dan het openstaande bedrag op de kassabon, zal het veld automatisch worden gevuld met het bedrag op de rekening. Als het krediet van de klant lager is dan het openstaande bedrag op de kassabon, zal het veld automatisch worden gevuld met het resterende krediet. Het bedrag wordt daarna afgetrokken van het totale bedrag van de rekening.
  6. Bevestig het te betalen bedrag en tik daarna op Betalen.
  7. Tik op Klaar om terug te keren naar het scherm Betalingen.

Een betaling via de Loyalty-app afwijzen

1. Tik op het scherm Betalingen in Restaurant Kassasysteem op het item in de lijn kassabon Loyalty-appbetaling.
  2. Tik op Betaling afwijzen.
  3. Tik op Afwijzen om te bevestigen. Het bedrag van de transactie zal worden terugbetaald op het krediet van de klant.
  • Als de bestelling nog steeds geldig is en de klant punten wil verzamelen, tik dan op Punten verzamelen en verwerk een normale betaling op het scherm Betalingen. Zie Betalingen en fooien ontvangen voor meer informatie.
  • Tik, als de kassabon moet worden afgewezen, op Klaar om terug te keren naar het scherm Betalingen en wijs af zoals normaal via betalingstype Afwijzen. Zie Betalingen en fooien ontvangen voor meer informatie.