Upselling in Customer Facing Display

Gebruik Customer Facing Display om deals te promoten en itempairing te suggereren door een Upsell CFD-afbeelding te koppelen aan producten in je menu.

Wanneer een product een Upsell CFD-afbeelding bevat, wordt de afbeelding links van de bon weergegeven, wanneer dat product aan een bestelling is toegevoegd.

Een Upsell CFD-afbeelding toevoegen

1. Tik in Restaurant Manager op Products.
  2. Klik op het product waaraan je een Upsell CFD-afbeelding wil koppelen.
  3. Tik rechts van de Upsell CFD Image-instelling op Attach an image. Opmerking: De ideale grootte voor een Upsell CFD-afbeelding is 482 breed x 728 hoog.
  4. Selecteer een bestaande afbeelding of voeg een nieuwe toe door op Choose a file te klikken en daarna op Uploaden.
  5. Klik op Ok.