Bestellingen zoeken

In de Bestellingenlijst kunt u snel terugvinden wat u zoekt door te zoeken op een bestelling of een groep bestellingen met dezelfde criteria.

Bestellingen zoeken:

1. Tik bovenin het scherm Bestellingenlijst op Zoeken.
  2. Voer in de Zoeken-balk uw criteria in.
  3. Tik op het toetsenbord op Zoeken. In de Bestellingenlijst worden de resultaten van de zoekopdracht weergegeven.
  4. Om de gegevens in het zoekveld te wissen, tik op rechts van de Zoeken-balk.
  5. Om terug te keren naar de volledige Bestellingenlijst, tik op Annuleren.

OPMERKING: U kunt slechts met één criteria tegelijkertijd naar bestellingen zoeken.

Er kan naar bestellingen worden gezocht met behulp van de volgende criteria:

• Naam klant
  • Kasticket-ID
  • Tafelnummer
  • Totaal te betalen bedrag