Tijdlijn inwerkproces

Een goede planning is een cruciale stap voor het verzekeren van jouw succes met Lightspeed Restaurant. De volgende lijst dient als een aanbevolen tijdlijn voor het plannen van de datum waarop jouw Lightspeed Restaurant live gaat.

BELANGRIJKE MIJLPALEN GEPLANDE DATA

✔️ Kies een datum om live te gaan

Stel een deadline in voor wanneer je live gaat met de software

✔️ Woon de inwerkproces-sessie voor jouw Lightspeed Restaurant Manager bij

Neem contact op met het Klantsuccesteam voor meer informatie

✔️ Configureer je menu

5-10 dagen voor de datum waarop je live gaat

✔️ Woon de inwerkproces-sessie voor jouw Lightspeed Restaurant POS bij

2-5 dagen voor de datum waarop je live gaat

✔️ Verbind je hardware

2+ dagen voor de datum waarop je live gaat

✔️ Draai proef met je personeel

3+ dagen voor de datum waarop je live gaat

✔️ Ga live met Lightspeed Restaurant

Begin met het gebruiken van de POS in jouw bedrijf. Gefeliciteerd!

Volgende stappen

Download of print de pdf ‘Onboarding timeline‘ (alleen beschikbaar in het Engels)

Attachments