Configuratie Blackbox Zwarte Doos (België)

(Alleen voor België)

Dit artikel is alleen bedoeld voor Belgische klanten en geeft uitleg over de configuratie van een Blackbox Zwarte Doos fiscale datamodule (FDM) voor gebruik met Lightspeed Restaurant. Voordat u uw Blackbox configureert, dient u ervoor te zorgen dat uw gelokaliseerde FDM-instellingen in Restaurant Manager correct zijn ingesteld.

De Blackbox Zwarte Doos instellen

1. Zorg ervoor dat u over alle benodigde hardware en kabels beschikt.

2. Voltooi alle open bestellingen en steek vervolgens de VSC (VAT Signing Card; btw-ondertekeningskaart) in de Zwarte Doos-hardware.

3. Stel uw router in.

• Configuratie router

• Wijs een statische DHCP-reservering voor de LiteServer toe in uw router.

4. Stel de LiteServer in.

5. Verbind de Zwarte Doos-hardware.

6. Activeer FDM in Restaurant Manager.

OPMERKING: Zorg ervoor dat het FDM-kasticketprintertemplate is toegewezen aan de juiste kasticketprinter in Restaurant Manager. Raadpleeg Printertemplates aanmaken in Restaurant Manager.