De productvoorraad wijzigen in Restaurant POS

De productvoorraad kan gemakkelijk bewerkt worden in Restaurant POS om nauwkeurig de actuele hoeveelheden van uw producten weer te geven.

Voordat u de productvoorraad kunt aanpassen in Restaurant POS, moet Voorraadbeheer ingeschakeld zijn in  Restaurant Manager. Zie Voorraadinstellingen.Voor een gebruiker moet de toelating Voorraad bewerken toestaan in de app geactiveerd zijn in de gebruikersrollen. Zie Gebruikersrollen toewijzen.

1. Op het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt-en-houdt u het productitem.

2. Het scherm Productdetail gaat open. Klik op Voorraad aanpassen.

De actuele voorraadhoeveelheid wordt weergegeven in de linkerbenedenhoek van het scherm Productdetail.

3. Geef een hoeveelheid in, ofwel in het + of in het - veld.

4. Klik op Opslaan.
  5. Klik op Klaar om naar het Bestellingscherm terug te keren.