Mededelingsinstellingen

Met Mededelingsinstellingen kunt u de e-mailadressen specificeren waarnaar het dagrapport of gedetailleerde weekrapport automatisch verstuurd wordt op een bepaald tijdstip elke dag/week.

Toegang tot Mededelingsinstellingen

1. In Restaurant Manager klikt u op het pictogram Instellingen
  2. Selecteer Mededelingsinstellingen.
  3. Specificeer de instellingen en klik op Opslaan.

Beschikbare Instellingen

DAGRAPPORT

Ontvang dagelijks een e-mail met daarin een link naar het dagrapport van de vorige dag

• Uur van mailen
  • Ontvangers
GEDETAILLEERD WEEKRAPPORT  Ontvang wekelijks een e-mail met een gedetailleerd PDF- en CSV-rapport van de vorige week.
  • Eigenschappen
  • Ontvangers